Nail & Beauty Academy Kft. Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló

Szulimán Nikoletta - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Szulimán Nikoletta
Szulimán Nikoletta Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
Kéz-és lápápoló,mûkörömépítõ szakmai végzettség. 15 éve "minõsített szakoktató"-ként osztom meg tudásomat a tanulóimmal,és segítem Õket az elindulásban. 2015-ben mestervizsgát tettem a Kézápolás -mûkörömépítés,és a lábápolás szakmából. Célom,hogy ne csak, a bárki által megtanítható lexikális tudást adjam át a Hozzám megérkezõ, tanulni vágyó embereknek, hanem a rohanó mindennapokban elveszített mosolyt is visszacsaljam az arcokra.Oktatási stílusomban nagyon fontos,hogy jól érezd Magad,engedj a korlátaidból, lépj ki a "konfortzónádból" legalább addig,amíg Velem vagy, hátha azután kint maradsz a levegõn! Nevess sokat és találj vissza Önmagadhoz!!!
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Miért válassz minket?

  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk
Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott kiadás jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előirt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva-várt, úgyneveztt "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre