Nail & Beauty Academy Kft. Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló

Kozmetikus E- 001445/2016/A003, Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Bognár Anita - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Bognár Anita
Bognár Anita Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
Bognár Anita a Körömvirág Stúdió és Akadémia tulajdonosa vagyok Dunaújvárosban. Perfect Nails minõsített szakoktatóként és Nail master okleveles mûkörömépítõ mesteroktatóként segítem a Perfect Nails munkáját. Kézápló- és mûkörömépítõ, pedikûrös szakmám kezdetétõl fogva továbbképzéseken veszek részt, figyelemmel kísérem a trendeket weben, médián keresztül,sajtóban és személyesen.Több országos és nemzetközi technikai és díszítõ versenyen vettem részt, ahol dobogós eredményeim segítették szakmai továbbfejlõdésem. Büszke vagyok arra, hogy az alázattal végzett munka és a sok felkészülés eredményeképpen szakmai újságokban szerepelhetek írásaimmal és munkáimmal, országos versenyeken zsûrizhetek. Szeretettel várom az érdeklõdõket OKJ alapképzéssel, továbbképzéssel, szakmai tanácsadással kapcsolatosan.
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Miért válassz minket?

  • Garantált szakmai fejlődés
  • Egyénre szabott oktatás
  • Kiscsoportos képzések, családias, barátságos légkörrel
  • Speciálisan kidolgozott tananyag és ingyenes szakkönyv biztosítunk
Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott kiadás jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előirt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva-várt, úgyneveztt "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre