Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

2020 augusztus ▼
 
Szulimán Nikoletta
Szulimán Nikoletta Perfect Nails Oktató
Tanfolyamról
Időpont: 2012. 06. 02
Helyszín: Szolnok
Ár: 69000 Ft.-
Szint: Okj-s-szakképzés

INTENZÍV Hétköznap Lábápoló OKJ-s képzés

Kedves Érdeklődő!

A képzés célja:
Olyan lábápoló szakember képzése, akinek a feladata: bizonyos bőrbetegségek felismerése, kezelése, a bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, eltávolítása, kézápolás, gépi és kombinált lábápolás, az eszközök szakszerű használata, paraffinos és SPA kezelés kézen és lábon, hennadíszítés. "A pedikűr egy olyan szakma,amit ha csak a pénzért csinálod, soha nem leszel jó pedikűrös!!!"Nekem ezt egy idős profi pedikűrös mondta.A szakmaiságon felül megmutatom,hogyan csináld és lásd kicsit másként ezt a szép szakmát.

Az oktatás nálunk kiscsoportos létszámmal történik, amelynek keretében gondot fordítunk arra, hogy oktatóink minden kedves hallgatóval külön-külön tudjanak foglalkozni.

A képzés időtartama: 3 hónap.

A képzéshez szükséges végzettség: 10 osztály elvégzése, egészségügyi alkalmasság, 18. életév betöltése.Nytsz.:000538-2011

Tantárgyak: (lábápoló): anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, lábápolás, kézi és gépi pedikűr,tehermentesítők (Spange), balesetvédelmi és elsősegély nyújtási alapismeretek, munkavédelem, vállalkozási és számítógépes alapismeretek.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre