Miért fontos önmagunk fejlesztése?

2023.05.01
Miért fontos önmagunk fejlesztése?

A továbbképzés minden szakterületen belül fontos, hiszen ez szakmai tudásunk bővítésének, tökéletesítésének legkézenfekvőbb módja; így válhatunk kiváló szakemberekké. Minden elvégzett tanfolyam, speciális képzés, elolvasott szakmai tartalom vagy megtekintett videó fontos mérföldkő szakmai kiteljesedésünk útvonalán.

Hogyan képezhetjük magunkat műkörmösként?

A paletta rendkívül sokoldalú, a körömtrendek folyamatosan változnak, újabb és újabb technikák jelennek meg, így műkörmösként mindig azzal szembesülünk, mennyi mindent tanulhatnánk még. A szakmai újdonságok követése és megismerése nélkül elképzelhetetlen lenne, hogy a legjobbat nyújtsuk klienseinknek. Szakmai fejlődés terén a műkörmösök rengeteg lehetőség közül választhatnak. A műkörmös cégek által indított kurzusoktól kezdve a csoportos műkörmös tanfolyamokon át a különböző rendezvényekig, mindenhol van lehetőség tudásmorzsák felcsipegetésére. Ha a csoportos képzés nem a te világod, akár magántanfolyam keretein belül is elsajátíthatod a szakma irányelveit.

Emellett ne feledkezzünk meg az autodidakta tanulás fontosságáról sem, ami a szakmai építkezés szempontjából az egyik leghatásosabb módszer. Ha szemléletes és profi audiovizuális tartalmak tanulmányozása közben sajátítanád el a műkörmös szakmát, mindenképpen próbáld ki a Perfect Learning oktatóvideókat!

Miért válaszd a Perfect Learning oktatóvideókat?

Videóinkban díjnyertes oktatóink segítségével, széles szakmai spektrumon sajátíthatod el a műkörömépítési és -díszítési technikákat az örök klasszikus francia körömtől az orosz manikűrig. A videókat regisztráció után a felhasználói fiókodban bármikor visszanézheted, és bónuszként minden videóhoz letölthető emléklapot csatolunk, ami igazolja a kurzus elvégzését. A videók korlátlan ideig visszanézhetőek, így nem kell időbeli határokhoz igazodnod, és tényleg akkor foglalkozhatsz a tanulással, amikor az időbeosztásod megengedi. Az otthoni tanulás másik előnye, hogy a saját ritmusodban haladhatsz, akár többször átrágva, visszapörgetve a felvételt a nehezebben emészthető részekhez. Ráadásként a későbbiekben is bármikor előveheted, ha úgy érzed, ismétlésre van szükséged.

A TOP3 legnépszerűbb Perfect Learning oktatóvideó

A Technikai Alapok című oktatóvideónk az első lépés a műkörmös technikák elsajátításához, hiszen azokat a gyakran ismétlődő rutinműveleteket tartalmazza, amelyek precíz kivitelezése elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez. Az előkészítés fázisát bemutató rész a körmök tartósságának növelésére koncentrál. A sablonfelhelyezés azokat a szabályokat ismerteti, amelyeket figyelembe kell venni ahhoz, hogy megfelelő alapot képezzünk a körömépítéshez. A reszelésnek szentelt fejezet pedig megmutatja, hogyan lehet néhány perc leforgása alatt tökéletessé varázsolni az elkészült körmöket.

A Mineral Art egy garantált sikerű díszítőtechnika, amely az ásványi kőzetekre jellemző árnyalatokkal és színkombinációkkal játszik. Előnye, hogy az extravagáns és a szolid ízlésű vendégek számára is változatos megoldásokat kínál, és szabad teret enged a műkörmös kreativitásának.

Az Erősített Gél Lakk videónk segítségével tökéletesítheted a tudásod a lakkzselék felvitelével kapcsolatban. Többféle típusú köröm (egyszínű, francia, babyboomer) bemutatásán keresztül ismerhetsz meg egy lenövést késleltető, különleges technikát.
A többi videó témáját tekintve részletesen ismerteti az AcrylGel tulajdonságaival és használatával kapcsolatos tudnivalókat, illetve bevezet a népszerű 3D francia és az orosz manikűr világába. Oktatóvideóink a kezdők, újrakezdők és haladók számára is hasznosítható információkat, ismeretanyagot tartalmaznak. 

Oktató Videók

Pinterest
Comments

No posts found

Write a review