Nemzetközileg elismert műkörmös tanfolyamok

2023.05.03
Ha műkörmösnek tanulnál, ezt el kell olvasnod!

Nemzetközileg elismert műkörmös tanfolyamok

Kreatív vagy, nagyravágyó, és érdekel a szépségipar? Ha ez a helyzet, műkörmös tanfolyamainkat neked találták ki. Manikűrös és műkörömépítő képzéseink keretében professzionális körülmények között sajátíthatod el a szakma minden fortélyát. Válassz Te is olyan hivatást, ami illik a személyiségedhez, és amivel biztos állásod lehet!

Fejezd ki magad egy művészi munkán keresztül!

Ha a munkád egyben a szenvedélyed is, akkor egy percet sem kell dolgoznod, és ha ráadásul a szépség a szenvedélyed, akkor semmi sem állhat az utadba, hogy a kreativitásodnak élj. Legyen szó dizájnos mintákról, kreatív színösszeállításokról vagy a legfrissebb technikák újszerű használatáról, a körömtechnikus szakma nem ismer határokat. Persze ahhoz, hogy valaki igazán jó legyen a manikűrös szakmában, és olyan módon tudja felszabadítani a benne rejlő művészi energiákat, hogy az az ügyfelei számára is örömteli élmény legyen, mindent meg kell tanulni a mesterségről. A továbbképzés fontosságáról Miért fontos önmagunk fejlesztése? című cikkünkben olvashatsz részletesebben.

Ugyanakkor az erőfeszítés mindenképpen megéri. Ha a szépségiparban dolgozol majd, tudni fogod, milyen fantasztikus érzés is megerősíteni ügyfeleid önbizalmát, és segíteni számukra, hogy még szebbnek érezzék magukat. Hiszen nincs jobb módja felfrissíteni egy nő külsejét, mint egy-egy új körömdizájn elkészítése. Műkörmösként mindemellett sokat tehetsz ügyfeleid egészségéért is, nem csak különlegessé varázsolva körmeiket, de odafigyelve azok egészségére is.

Mi jön a műkörmös képzés után? Biztos munkahely!

Igen, amíg vannak igényes nők, addig a szépségiparban dolgozóknak nem kell aggódniuk munkakereséskor. Így van ez a műkörömépítők körében is, hiszen a jó szakember aranyat ér, és biztos lehetsz benne – ha leendő ügyfeleid megszeretik a munkádat, nem fognak elereszteni. Ha azonban nem kedveled a kötöttségeket, a műkörmös szakma akkor is jó választás. Manikűrösként lehetőséged van a magad útját járni, egyéni vállalkozóvá válni, és úgy szervezni az időbeosztásod, ahogy neked a legkényelmesebb. Körömtechnikusként minden kapu nyitva áll a folyamatos tanulásra, készségeid fejlesztésére, és ki tudja, ha igazán profivá válsz, kiaknázhatod a folyamatosan fejlődő és bővülő szépségipar új és új üzleti lehetőségeit is.

Mit kell tudni műkörmös tanfolyamainkról?

Ha azon gondolkodsz, hogy belevágsz, egyszerűen jelentkezz tanfolyamaink egyikére! Mivel a régi OKJ-s képzések a törvényi szabályozás változásával megszűnnek, a Perfect Nails korábbi kurzusai helyett Perfect Beauty Academy néven folytatja profi képzéseit.

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Műkörmös Tanfolyamok

Pinterest
Comments

No posts found

Write a review