Valósítsd meg az álmaidat, és legyél Manikűrös és Körömdizájner!

2023.05.08
Valósítsd meg az álmaidat, és legyél Manikűrös és Körömdizájner!

Szívesen kipróbálnád magad a körmös szakmában? Olyan oktatást keresel, ahol nemcsak az elméleti tudás átadására, hanem a gyakorlatra is nagy hangsúlyt fektetnek? A legjobb helyen jársz: Neked ajánljuk a munka mellett is rugalmasan elvégezhető Manikűrös és Körömdizájner képzésünket! A Perfect Beauty Academy Kft. által létrehozott tanfolyam a régi OKJ alapokra épül. Mesteroktatóinknak köszönhetően pedig valódi tudásra tehetsz szert, akiktől ellesheted a szakma minden fortélyát.

Miért ajánljuk a Perfect Beauty Academy képzését?

  • akár 4-5 hónap alatt elvégezhető
  • dolgozhatsz alkalmazottként, de vállalkozást is indíthatsz
  • a Perfect Nails díjnyertes alapanyagait használhatod
  • mesteroktatóktól tanulhatsz
  • képzésünk jelenleg 22 városban elérhető
  • visszanézhető online elméleti órák
  • tanfolyamainkon ajándékokkal is meglepünk
Ne habozz, jelentkezz még ma műkörmös tanfolyamunkra! Ha további információra lenne szükséged, keress minket bizalommal!

Jelentkezem

Mivel segíthetjük még a felkészülést?

Ismerd meg Perfect Learning műkörmös oktató videóinkat az alapoktól!

Felkészülnél a körmös vizsgákra? Tanulj Perfect Learning videóinkkal, melyek segítségével kényelmesen, otthonról alapozhatod meg a tudásodat. Kíváncsi vagy, hogy többek között milyen izgalmas tartalmakkal várunk?

Technikai Alapok

A videónak köszönhetően elsajátíthatod a hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen műkörmös technikákat. Ilyen a körmök tartósságának növelésére koncentráló előkészítés fázisa, a sablonfelhelyezés és a reszelés.

Erősített Gél Lakk

A videó többféle típusú köröm bemutatásán keresztül segít tökéletesíteni a lakkzselék felvitelével kapcsolatos tudásodat. Sőt, egy rendkívül hasznos, lenövést késleltető, különleges technikával is megismertetünk.

Megnézem

…és még sok-sok körmös oktatás lépésről lépésre, csak Neked!

Pinterest
Comments

No posts found

Write a review