Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Bognár Anita - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Bognár Anita
Bognár Anita Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
Bognár Anita a Körömvirág Stúdió és Akadémia tulajdonosa vagyok Dunaújvárosban. Perfect Nails minõsített szakoktatóként és Nail master okleveles mûkörömépítõ mesteroktatóként segítem a Perfect Nails munkáját. Kézápló- és mûkörömépítõ, pedikûrös szakmám kezdetétõl fogva továbbképzéseken veszek részt, figyelemmel kísérem a trendeket weben, médián keresztül,sajtóban és személyesen.Több országos és nemzetközi technikai és díszítõ versenyen vettem részt, ahol dobogós eredményeim segítették szakmai továbbfejlõdésem. Büszke vagyok arra, hogy az alázattal végzett munka és a sok felkészülés eredményeképpen szakmai újságokban szerepelhetek írásaimmal és munkáimmal, országos versenyeken zsûrizhetek. Szeretettel várom az érdeklõdõket OKJ alapképzéssel, továbbképzéssel, szakmai tanácsadással kapcsolatosan.
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre