Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Barbara Major - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Barbara Major
Barbara Major Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
2007 novemberében végeztem el a kéz,- és lábápoló, mûkörömépitõ képzést, azóta a szakmában dolgozom, és imádom a munkám, örömmel tölt el hogy nap mint nap szebbé tudom varázsolni a vendégeimet, és mosolyt csalhatok az arcukra.. Évrõl évre folyamatosan képzem magam, különbözõ építõ,- díszítő,- és tecnikai tanfolyamokkal. 2015-ben megszereztem a szakoktatói képesítést a Perfect Nails csapatánál. Azóta folyamatosan tartok Okj-s kéz, lábápoló, és műkörömépítő tanfolyamokat. 2017. decemberében Kézápoló, Műkörömépítő Mester lettem. 2018. március - Lábápoló Mester. 2020.február Arkada Specialista További oktatásaim: Technikai: -zselés szalon technikák -porcelános szalon technikák -akril gel szalon technikák - oroszmanikűr tanfolyam Díszítő: -zselés díszítő -porcelán díszítő -gyors szalon díszítő mix Célom, hogy maximálisan átadjam a megszerzett tudásomat az utókor leendő Kéz,- és Lábápoló, illetve Műkörömépítőinek :) Mottóm: " Ha van cél, vezet oda út is "
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre