Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Szõke Krisztina - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Szõke Krisztina
Szõke Krisztina Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
13 éve végeztem a Perfect Nails Kéz-és lábápoló, mûkörömépítõ képzésén, és azóta is folyamatosan dolgozom a szakmában. 4,5 éve tartok különbözõ technikai és díszítõ továbbképzéseket a Perfect Nails Kft-nél, és fél éve már alap OKJ-s képzésre is lehet nálam jelentkezni. Célom, hogy a frissen körmösként végzett lányok magabiztosságot szerezzenek, napra készek legyenek az újdonságokat illetõen, és ezáltal sikeresek legyenek a szalon munkában. Munkámban és az oktatásokon a maximumra törekszem, ezért igyekszem folyamatosan képezni magam. Ahhoz, hogy a tudásomat megfelelõen át tudjam adni a tanítványoknak, 2015 júliusában megszereztem a Mesteri minõsítést is. 2016 óta pedig már az Okj-s vizsgákon vizsgabizottsági tagként is hozzásegítem a tanulókat hogy eredményes vizsgát tegyenek!
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre