Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Fehér Anikó - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Fehér Anikó
Fehér Anikó Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
Kéz-és lápápoló,mûkörömépítõ szakmai végzettség. 13 éve "minõsített szakoktató"-ként osztom meg tudásomat a tanulóimmal,és segítem Õket az elindulásban. 2015-ben mestervizsgát tettem a Kézápolás -mûkörömépítés,és a lábápolás szakmából. Célom,hogy ne csak, a bárki által megtanítható lexikális tudást adjam át a Hozzám megérkezõ, tanulni vágyó embereknek, hanem a rohanó mindennapokban elveszített mosolyt is visszacsaljam az arcokra.Oktatási stílusomban nagyon fontos,hogy jól érezd Magad,nevess sokat és visszatalálj Önmagadhoz!!!
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre