Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Maszlag Mária - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Maszlag Mária
Maszlag Mária Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
Üdvözlöm! Maszlag Mária vagyok, mesterleveles oktató. Csongrádon élek és dolgozom. A Csillagpor Körömkozmetika tulajdonosa vagyok. Kéz-, és lábápoló, műköröm építő bizonyítványom 2009-ben szereztem. Igazából hobbinak szántam ezt a csodás szakmát, amiben feltöltődhetek, kiteljesedhetek. Egészen addig, míg 2012.ben az első versenyen el nem indultam. Azt hiszem a szakma iránti szerelem, alázat ott kezdődött, és tart a mai napig, úgy, mint a folyamatos fejlődés iránti vágyam is. A mai napig aktívan versenyzek díszítő versenyszámokban, segítem a hozzám forduló tanulókat a felkészülésben. 2013-tól tartok díszítő oktatásokat. Szívem csücske a zselés festési technikák ezek közül is a virágok és portrék. 2019-től Csongrádon kézápoló, műkörömépítő okj-s képzésekre is várom szeretettel a kedves érdeklődőket. Maximalista vagyok, ezért célom, hogy a tanulóimnak a lehető legtöbbet adjam.Gyakorlat orientált képzéseim során biztos, és használható tudással gazdagodjanak. Mottóm: Csináld azt amit szeretsz, szeresd azt, amit csinálsz, és adj többet, mint, amit ígérsz.
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre