Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Wastl Hajnalka - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Wastl Hajnalka
Wastl Hajnalka Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
23 éve végeztem a kéz és lábápoló-műkörömépÍtő szakmát. 2006-óta szakoktatóként foglalkozom oktatásokkal. 10 éve a Perfect Nails képviseletében mint szakmai és terméktanácsadó sales trainer, járom az országot valamint külföldi partnereink területeit is workshop és roadshow előadásokkal ahol az odalátogató szakemberek és tanulók számára teljeskörü segÍtséget nyújtok oktatásokkal, bemutatókkal termék tanácsadással. Kiscsoportos és egyéni képzéseimen egyénre szabottan foglalkozom minden tanulóval, fontos számomra a siker és az,hogy a tanulóim sikeresek legyenek ebben a szép szakmában. Szeretem a munkám,szeretek emberekkel foglalkozni,segÍteni és a tudásommal hozzájárulni mások sikeréhez.
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre