Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Kovács Gabriella - műköröm oktató - műköröm tanfolyam
Kovács Gabriella
Kovács Gabriella Perfect Nails Oktató
Az oktatóról
18 éve végeztem a Perfect Nails kéz-és lábápoló, mûkörömépítõ képzésén. Folyamatos képzésekkel és gyakorlattal Nail Master Gold minõsítést, mester minõsítést szereztem. 15 éve Perfect Nails szakoktatóként dolgozom, ill. Zala Megyében és Budapesten oktatás szervezõként segítem a leendõ kollegák fejlõdését. Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt a zsûri munkájában. Szakmai lapokban jelentek meg munkáim, publikációim. Vizsgaszervezõi és Szakértõi feladatokat látok el. OKJ-s szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként, és elnökként segítem a vizsga lebonyolítását. OKJ-s alapképzéseket, technikai, építõ és díszítõ tanfolyamok keretébe szeretném átadni tudásomat, tapasztalatomat azok számára, akik érdeklõdnek e szép szakmai iránt. Nail & Beauty Academy egyik alapítója és vezetõje vagyok. Munkámban, és az oktatásban is a maximumra törekszem, és ezt szeretném átadni tanítványaimnak is. A siker alapja az alázat és a folyamatos fejlõdés.
Az oktató még nem töltött fel tanfolyamot.

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés könyv

Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés
elmélete és gyakorlata.

A legújabb OKJ-s képzés szabályai szerint átdogozott szakmai kézikönyv jelentősen megnövelt tartalommal, időszerű szakmai újdonságokkal kiegészítve jelent meg. Fejezeteit minden esetben bőséges képanyag illusztrálja. A műkörömépítés képzéshez előírt elméleti ismereteket és gyakorlati tudnivalókat részletesen tárgyalja a szerző. A kötelező szakismeret mellett kiegészítő témakörök is részét képezik a könyv tematikájának.
A várva várt, úgynevezett "követelmény modulok"-hoz illesztett 4. kiadása már ELKÉSZÜLT és KAPHATÓ!
Tovább a szakkönyvre