Nail & Beauty Academy Kft.  Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001445/2016/A001 - Kézápoló és műkörömépítő E-001445/2016/A002 - Lábápoló kozmetikus E-001445/2016/A003. Gyógymasszőr E-001445/2016/A004

Budapesti iskolánkról

Nail and Beauyt Academy Kft. -Kézápoló és műkörömépítő, lábápoló, kozmetikus és gyógymasszőr képző központ

Oktató központ - Budapest

Oktatóközpontunk és tanműhelyünk Budapest szívében, könnyen megközelíthető helyen, a Dohány utcában található, itt tarjuk elméleti képzéseinket.

 

Kéz és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s képzés:

 

A körmös szakmát elkezdeni jó döntés, hiszen a nők vágynak arra, hogy szép legyen a kezük, a lakgél elterjedésével pedig egyre kevesebben lakkozgatják otthon a körmeiket.

 

Tanulj meg egy jól jövedelmező szakmát, mely itthon és külföldön is biztos, stabil megélhetést biztosít Számodra. Olyan munkád lesz, amely folyamatos fejlődési lehetőségeket tartogat majd, de az idődet Te magad osztod be, így nem kell választanod a család és a karrier között, vagyis életed szervezését a saját kezedben tarthatod.

 

OKJ-s körmös képzéseink Budapesten a Dohány utcai oktatóközpontunk mellett országszerte, számos városban elérhetőek. Szerezz azonnal alkalmazható tudást, tanulj meg el egy csajos, kreatív hivatást!

 

KLIKKELJ ide és keresd meg a Hozzád legközelebb található tanfolyami helyszínt!

 

Ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Kozmetikus OKJ-s képzés:

 

Válassz olyan szakmát, mellyel a munkádnak azonnali, látható és nyomon követhető eredménye lesz. Ahol folyamatosak a fejlődési lehetőségek, változatos, sohasem unalmas. A magad ura lehetsz, időddel szabadon rendelkezve, annyi munkát vállalva, amennyivel elégedett életet élhetsz.

Kozmetikus OKJ-s elméleti oktatásaink a Dohány utcai oktatóközpontunkban, míg gyakorlati képzéseink a Lövölde tér 2. szám alatt található TANMŰHELYÜNKBEN zajlanak diplomás, mester oktatóink vezetésével, akik mind a szakma elismert és gyakorlott szakemberei.

 

A kis létszámú gyakorlati oktatáson 14 fő a maximális létszám, hiszen cél, hogy az alapoktól kezdve jól elsajátítsd a szakma alapjait. Képzéseink során kiemelt figyelmet biztosítunk a gyakorlat központú oktatásra.

 

Olyan képző központot hoztunk létre, amely az OKJ-s képzések, illetve a továbbképzések során, a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak. A képzés végén a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással fogsz rendelkezni, segítünk abban, hogy sikeres szakemberré válj!

 

Elhelyezkedés- megközelíthetőség

Oktatóközpontunk Budapesten, a Blaha Lujza tér szomszédságában, a Dohány utca 46. szám alatt található.

 

Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt:

- 4-6 villamos, 
- 2-es (piros) metró: Blaha Lujza téri megálló 
- busz: M5, 7, 7E, 173, 173E, 178, 178A, 907, 908, 931, 956, 973, 990: Blaha Lujza téri megálló 

 

Technikai felszerelés
- plazma TV
- kivetítő vászon
- projektor
- műkörmös asztal mindenkinek
- kényelmes szék Neked és modellednek

- asztali lámpa
- U.V. lámpa
- U.V. fény elleni sötétítők
- lábáztató tál

 

Tanműhelyünk csendes környezetben a Lövölde tér 2. szám alatt található. A legmodernebb felszereltséggel biztosítjuk itt is a legmagasabb színtű képzésedet. 

Képgaléria