Budapesti Iskolánk
Budapesti Iskolánk

Perfect Beauty Academy - Budapest

A Perfect Beauty Academy meghatározó műkörmös iskolaként magas szintű, professzionális oktatóival járul hozzá a munkaerőpiaci elvárásokhoz a Perfect Nails által képviselt minőségi alapanyagokkal. Oktatóközpontunk és tanműhelyünk Budapest szívében 2016 óta fogadja diákjait, akikre rendkívűl büszkék vagyunk a mai napig. A kis létszámú elméleti / gyakorlati oktatáson max. 20 diákkal személyreszabottan tudunk foglalkozni, hiszen a célunk, hogy az alapoktól kezdve jól elsajátítsák a szakma alapjait. Képzéseink során kiemelt figyelmet biztosítunk a gyakorlatorientált oktatásra.

Olyan műkörmös képző központot hoztunk létre, amely az OSZJ Manikűrös és Körömdizájner képzések mellett a továbbképzések során, a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak.

Tanulóinknak szakmai, egzisztenciális perspektívát szeretnénk nyújtani, mellyel a képzés végén a való életben is sikeres szakemberré válhassanak.

Oktató termünkről:

Nagyon fontos nézetünk a folyamatos fejlődés, így műkörmös oktatótermeinkre is nagy figyelmet szentelünk. A mai követelményeknek megfelelően műkörmös asztalaink, műkörmös felszereléseink (UV/LED lámpa, asztali lámpa, csiszológépek, porelszívók.) segítenek a gyakorlati anyagok elsajátításában, illetve az elméleti követelményekhez projektor, vevítő vászon könnyítik meg számodra a tanulást.

Hol találsz meg minket?

Budapest belvárosában, könnyen megközelíthető helyszínen vagyunk, a Blaha Lujza tér szomszédságában a Dohány utca 46 szám alatt találsz meg minket.

1074 Budapest, Dohány u. 46.

Budapesti Iskolánk

Szakmai Kézikönyv

Szakmai Kézikönyv

Kéz-, és Lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata egy szakmai kézikönyvben, ami tartalmaz minden olyan elméleti és gyakorlati információt, ami elengedhetetlen a mai vizsgakövetelményekhez. Emellett minden olyan hasznos tudnivalót, képi illusztrációt, szakmai újdonságokat is összefoglal, amikkel könnyebb megérteni, elsajátítani a szakma alapjait.

Tovább a szakkönyvre