ITEC Tanfolyam
ITEC Tanfolyam

Nemzetközi Műkörmös Alapképzés - ITEC

Bye-Bye Okj, Hello ITEC!

Az aktuális szabályozásnak megfelelően a műkörmös tanfolyam a korábbiakhoz képest 2021-től átalakult.

Az ITEC Nemzetközi képzési rendszeréhez csatlakozva EU kompatibilis, Magyarországon is hivatalos Manikűr, Pedikűr, Műkörömépítő tanfolyamot indítunk! A megszokott magas színvonal, oktatóink kiemelkedő szakmai tudása és tapasztalata megmaradt, mindez azonban kiegészül az ITEC nemzetközi képzési rendszere által biztosított lehetőségekkel: a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakma magas szintű elsajátításával és olyan végzettség megszerzésével, amelyet Magyarországon kívül a világ 170 országában elfogadnak!

Nemzetközi Műkörmös Alapképzés - ITEC

Képzéseinket a Perfect Beauty Academy Kft. szervezi, amelyek alapja az angliai székhelyű nemzetközi ITEC szépségipari minőségbiztosítási szervezet által kidolgozott oktatásmódszertan. Az ebben a rendszerben induló képzéseink kiemelkedően magas elméleti és gyakorlati tudást biztosítanak, ahol a cél a sikeres, önálló szakmai munkavégzés.

Miért válaszd az ITEC rendszerét?

  • Az ITEC képzések Magyarországon és a világ 170 országában elfogadottak
  • Országszerte több, mint 15 városban csatlakozhatsz hozzánk
  • Egyidőben szerezhetsz Manikűr, Műkörömépítő és Pedikűr végzettséget
  • Kiemelkedő minőségű, díjnyertes Perfect Nails alapanyagokkal tanulhatsz
  • Gyakorlatorientált képzés
  • Kipróbálhatod magad a versenyzés világában

Műkörmös Tanfolyam - ITEC

Szakmai Kézikönyv

Szakmai Kézikönyv

Kéz-, és Lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata egy szakmai kézikönyvben, ami tartalmaz minden olyan elméleti és gyakorlati információt, ami elengedhetetlen a mai vizsgakövetelményekhez. Emellett minden olyan hasznos tudnivalót, képi illusztrációt, szakmai újdonságokat is összefoglal, amikkel könnyebb megérteni, elsajátítani a szakma alapjait.

Tovább a szakkönyvre