Műkörmös Videók
Műkörmös Videók

Perfect Learning - Műkörmös Oktató Videók

Szeretnéd elsajátítani a különböző körmös technikák alapjait, vagy magabiztosabban szeretnél extrém körmöket építeni? Felkészülnél a körmös vizsgákra vagy egy meghatározó körömdísztő versenyre?

Tanulj a profiktól, otthon kényelmesen!

Válaszd a Perfect Learning adta lehetőségeket!

Műkörmös videóink HD minőségeben elérhetőek, melyeket többszörös díjnyertes oktatóink segítségével válogattunk össze Neked a legkedveltebb építő- és díszítő technikákat alapul véve.

Exkluzív hozzáféréseddel, könnyedén elérheted őket bármikor, nincs időkorlát és korlátlan számban újra és újra meg tudod nézni a Perfect Nails weboldalán (www.perfectnails.hu) regisztrált fiókodban.

Ajándék

Minden oktató videóhoz egy a kurzus elvégzését elismerő, letölthető emléklapot adunk, amit kitehetsz szalonodba is és büszkélkedhetsz vendégeidnek.

Perfect Learning a tanulás új dimenziója, mellyel könnyedén, magabiztosan sajátíthatod el saját körmös stílusod!

Nézz körbe, téged melyik technikák érdekelnek a legjobban?

Szakmai Kézikönyv

Szakmai Kézikönyv

Kéz-, és Lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata egy szakmai kézikönyvben, ami tartalmaz minden olyan elméleti és gyakorlati információt, ami elengedhetetlen a mai vizsgakövetelményekhez. Emellett minden olyan hasznos tudnivalót, képi illusztrációt, szakmai újdonságokat is összefoglal, amikkel könnyebb megérteni, elsajátítani a szakma alapjait.

Tovább a szakkönyvre