Oktatási helyszínek

Perfect Beauty Academy – Országszerte

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Perfect Beauty Academy Műkörmös Iskolánk Magyarországon több mint 20 városban jelen van, ahol hónapról hónapra indulnak tanfolyamaink.

Műköröm Oktatásinkról

Műkörmös oktatásaink professzionális oktatóink segítségével és tapasztalataival, olyan képzést nyújt, amely az OSZJ - Manikűrös és Körömdizájner képzések mellett a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak.

Tanulóink biztosak lehetnek benne, hogy a megfelelő szakmai képzésünkkel az életben is sikeres szakemberré válhatnak. Kiscsoportos tanfolyamaink biztosítják a barátságos, családias környezetben való profi felkészítést a vizsgákhoz és betekintést nyújtanak a körmösök világába is.

Tantermeink teljes felszereltséggel várnak, biztosítunk számodra minden olyan szükséges eszközt, mellyel könnyedén elsajátíthatod a gyakorlati órákon a műkörmös technikák csínját-bínját.

Perfect Nails az oktatásban

Minőségi, többszörösen elismert Perfect Nails műkörmös alapanyagival ismerkedhetsz meg az oktatások alatt, melyekkel majd szalonmunkád során is könnyebben, gyorsabban tudsz dolgozni a vendégeid elismerése érdekében. Minden szükséges műkörmös lámpát, eszközt, géllakkot, műkörömépítő zselét, porcelánt, számodra kedves körömdísztőket is megtalálsz a Perfect Nails weboldalán, ahol sok sok izgalmas cikket is olvashatsz a műkörmök lenyűgöző világából.

Valósítsd meg álmodat, szerezz Te is siker szakmát a mai modern világban!

Hol találsz meg minket országszerte?

 

Pinterest