OSZJ Tanfolyam
OSZJ Tanfolyam

Professzionális Magyar Kézápoló és Műkörmös Tanfolyam - Oszj

Váltsd valóra velünk az álmodat!

Az aktuális szabályozásnak megfelelően az OSZJ (volt OKJ) műkörmös tanfolyam a korábbiakhoz képest 2021-től átalakult. A megszokott OKJ tanfolyamokat mostantól az OSZJ váltja fel, képző intézményünket pedig Perfect Beauty Academy néven találod meg. Az új képzési rendszerben a szakma új megnevezése és a tanfolyamon megszerezhető szakképzettség: Kézápoló és körömtechnikus.

Tanfolyamunkon magas szinten sajátíthatod el a műkörmös szakma alapjait, a gyakorlati oktatásban pedig a Perfect Beauty Academy mesteroktatói lesznek a segítségedre.

Szerezd meg az államilag elismert végzettséget digitális támogatással.

Miért a Perfect Beauty Academyt válaszd?

A kézápoló és műkörömépítő tanfolyam során az oktatás egyénre szabott, az elmélet és gyakorlat során is nagy hangsúlyt fektetünk a magas szintű szakmai felkészítésre. A képzés maximálisan gyakorlatorientált azért, hogy tanulóink a későbbiekben kiváló szakemberekké váljanak! A tanfolyam online elméleti órákkal egészül ki, amelyek a képzés során visszanézhetőek.

A tanfolyam elvégzésével és a végzettség megszerzésével alkalmazottként is vállalhatsz munkát vagy elindíthatod önálló vállalkozásodat Magyarországon és külföldön is.

Képző Intézmény: Közép- európai Szakgimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

Gyakorlati Képzőhely: Perfect Beauty Academy

Végzettség megnevezése: Magyar állam által elismert Kézápoló és műkörömépítő szakképesítés

Tanfolyam Részletei

  • Kezdési időpont: 2022. február 5.
  • Órák: 8:00 - 15:00
  • Képzési díj: 380.000 Ft, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzés díját, vizsgadíjat.
  • Tanfolyam óraszáma: 850 óra

*Ajándék: A gyakorlatod megkezdésekor egy több, mint 70.000 Ft értékű kezdőcsomagot kapsz ajándékba, melyet a Perfect Beauty Academy szakemberei állítanak össze számodra.

Műkörmös Tanfolyam - OSZJ

Szakmai Kézikönyv

Szakmai Kézikönyv

Kéz-, és Lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata egy szakmai kézikönyvben, ami tartalmaz minden olyan elméleti és gyakorlati információt, ami elengedhetetlen a mai vizsgakövetelményekhez. Emellett minden olyan hasznos tudnivalót, képi illusztrációt, szakmai újdonságokat is összefoglal, amikkel könnyebb megérteni, elsajátítani a szakma alapjait.

Tovább a szakkönyvre